top of page

Etelä-Karjalan Kylät ry:n vuoden palkitsemiset

Keskiviikkona 9.11. vietettiin Etelä-Karjalan maakunnalista kyläjuhlaa Savitaipaleella Olkkolan Hovissa.


Etelä-Karjalan Kylät ry palkitsi Etelä-Karjalan vuoden kylän, kylätoiminnan tiennäyttäjän, maaseututoimijan sekä maaseutukasvon tilaisuudessa.


Etelä-Karjalan Vuoden kylä 2022

Kuivasensaaren kylät

Etelä-Karjalan Kylät ry on valinnut Kuivasensaaren kylät Etelä-Karjalan Vuoden 2022 kyläksi. Kylien alueella toimiva kyläyhdistys Veskansan ry toimii aktiivisesti, nykyaikaisesti ja monipuolisesti alueen kylien hyväksi. Kylien talkoohenki on vahva ja toimintaa kehittävä.


Etelä-Karjalan Kylätoiminnan tiennäyttäjä 2022

Seppo Skyttä ja Seppo Vainikka

Etelä-Karjalan Kylät ry on valinnut Teidät Etelä-Karjalan Kylätoiminnan tiennäyttäjäksi 2022. Teidät tunnetaan kyläaktiivina, joka on omalla toiminnallaan vaikuttanut Raution alueen kehittämiseen. Teidät palkitaan Raution kaupunginosan hyväksi tehdystä työstä.


Etelä-Karjalan Maaseututoimija 2022

Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiö

Etelä-Karjalan Kylät ry on valinnut Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiön Etelä-Karjalan Maaseututoimijaksi 2022. Säätiö turvaa toimintansa perusajatuksen mukaisesti Etelä-Karjalan haja-asutusalueiden asukkaiden virkistys-, matkailu- ja vapaa-ajankäyttöä.Toiminta tuo maakunnan asukkaille ja matkailijoille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua Etelä-Karjalan

upeaa luontoon, uusiin matkailukohteisiin ja matkailla ekologisesti.


Etelä-Karjala Maaseutukasvo 2022

Risto Alaheikka

Etelä-Karjalan Kylät ry on valinnut Teidät Etelä-Karjalan Maaseutukasvoksi 2022. Teidät tunnetaan uudistajana ja kehittäjänä, joka omalla esimerkillään haluaa kehittää koko kuntaa sekä tuoda sitä valtakunnallisesti näkyväksi. Tästä esimerkkinä on Kotkaniemi foorumi, joka ylitti uutiskynnyksen valtakunnallisesti.


Onnea palkituille ja kiitos kaikille mahtavasta tilaisuudesta!Σχόλια


Kyläkirjeet
Viimeisimmät tiedotteet
bottom of page