top of page

Kiitokset Avoimet Kylät verkossa -päivään osallistuneille!

Etelä-Karjalan Kylät ry kiittää Etelä-Karjalan alueen toimijoita Avoimet Kylät verkossa -päivän osanotosta. Päivä oli tänä vuonna varsin erilainen normaalin tapahtumaan verraten mutta onnistui kaikin puolin erinomaisesti.

Muistakaa jakaa somessa jatkossakin tarinaa kylistä ja tapahtumapaikoista ja nostella myös Avoimet Kylät julkaisuja silloin tällöin esille.

Pyytäisimme vielä tapahtuman järjestäjiä vastaamaan tähän kyselyyn 25.6. mennessä. Kyselyllä kartoitamme mm. sitä, kuinka suuren työpanoksen kylien aktiiviset toimijat antoivat, kuinka paljon kylänne sai tapahtumasta hyötyä ja kuinka voisimme tulevina vuosina kehittää tapahtumaa entistäkin paremmaksi

Kiitos ja nähdään päivän merkeissä vuoden päästä taas!

Tässä vielä Suomen Kylien kiitoskirje osanottajille.

Kyläkirjeet
Viimeisimmät tiedotteet
bottom of page