top of page

Vuoden kylän, Kylätoiminnan tiennäyttäjän ja maaseututoimijan hakuaikaa jatkettu.

Etelä-Karjalan Vuoden Kylä -titteli on taas haettavissa. Valinnalla halutaan lisätä kylätoiminnan näkyvyyttä ja tuoda esiin kylien monipuolista toimintaa. Valinnassa painotetaan kylä- toiminnan pitkäjänteisyyttä, luovaa toimintaa ja tulevaisuuteen katsomista. Huomio keskittyy erityisesti kylän kehittämiseen laaja-alaisesti ja mm. suhteisiin koti kuntaan, lähipalveluihin, tiedottamiseen, yhteistyöhön ja elinkeinojen edistämiseen.

Kylätoiminnan tiennäyttäjän valinnassa keskiössä ovat pitkäaikaiset toimijat, jotka panoksellaan ovat olleet kehittämässä valtakunnallista tai paikallista kylätoimintaa ja ovat erityisen ansioituneita henkilöitä.

Maaseututoimijan valinnassa tarkastellaan henkilön hyviä tuloksia sekä innostavuutta ja innovatiivisuutta, eikä valintaan vaikuta toiminta-ajan pituus tai senioriteetti.

Haku Etelä-Karjalan kylät ry:lle 19.5. mennessä.

Kyläkirjeet
Viimeisimmät tiedotteet
bottom of page