top of page

Tea Usvasuo aloitti Etelä-Karjalan Kylien ”Oiva osallisuus” hankkeessa

Viime vuodet Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin maaseutukehittämisen parissa työskennellyt tuottaja Tea Usvasuo Ruokolahdelta, aloitti lokakuussa Etelä-Karjalan kylien "Oiva osallisuus Etelä-Karjalassa" hankkeen projektipäällikkönä.


Hän on aiemmin työskennellyt mm. Lappeenrannan kaupungin nuorisotyössä, lähes kymmenen vuotta maakunta-avustajana eduskunnassa ja kaudella 2015-19 ministerin erityisavustajana Ympäristöministeriössä. Etelä-Karjalan Kärkileaderissä Usvasuo vastasi tulevan CAP27-ohjelmakauden strategiatyöstä sekä Kyläenergiaa-hankkeen loppumetreistä.


Etelä-Karjalan Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka kehittää maakunnan kylien toimintaa ja koordinoi maakunnallista kylätoimintaa. Yhdistys on myös tärkeä kylien edunvalvoja ja puolestapuhuja. Oiva Osallisuus Etelä-Karjalassa hanke käynnistyi helmikuussa 2021 ja jatkuu vuoden 2023 loppuun. Hanke tähtää asukkaiden osallisuuden vahvistamiseen sekä tukee kuntia ja kaupunkeja asukaslähtöisten osallistavien menetelmien käyttöönotossa.


Marraskuussa ohjelmassa on mm. opintoretki, jonka kohteena on Itä-Uusimaa ja siellä käynnissä olevat onnistuneet ja mielenkiintoiset asukkaiden ja yhdistysten osallisuutta edistävät hankkeet.


Lisätietoja:


varapuheenjohtaja Raija Suuronen, Etelä-Karjalan Kylät ry.

p. +358 40 743 4956


projektipäällikkö Tea Usvasuo, Oiva osallisuus Etelä-Karjalassa p. +358 41 314 1373Comments


Kyläkirjeet
Viimeisimmät tiedotteet
bottom of page