top of page

Avoimet Kylät päivää vietetään 8.6.2024

Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma – haluamme teidän kylän mukaan!


Kutsumme teidän kylänne mukaan valtakunnalliseen kylien juhlaan, joka järjestetään 8.6.2024 jo kymmenettä kertaa! Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät monipuolista ohjelmaa. Avoimet Kylät kerää kyliin noin 150 000 vierailijaa, joten kyseessä on Suomen suurin kylätapahtuma. Avoimet Kylät on unohtumaton päivä täynnä paikallista kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja elämyksiä.


Päivä tuo sadat kylät parrasvaloihin ja lähimatkailukohteiksi, sillä tapahtumissa esitellään kylien lumoa ja elämää. Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.


Ilmoittautuminen on kyläyhdistyksille ja vastaaville yhdistyksille helppoa ja maksutonta. Ilmoittautumislomake avautuu perjantaina 1.3.2024, lämpimästi tervetuloa mukaan valtakunnalliseen kyläjuhlaan! Ilmoittautuminen on avoinna 12. toukokuuta asti.Tapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta aihetunnisteilla: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä


Comments


Kyläkirjeet
Viimeisimmät tiedotteet
bottom of page